Victor este unul dintre seniorii de top ai pieței imobiliare din România, cu o experiență de peste 20 de ani în industrie, din care jumătate în cadrul CBRE, având de-a lungul timpului rol de management al departamentului Office în perioada 2012-2015, și de business development până în 2018. În 2021 a revenit alături de CBRE cu scopul de a consolida eforturile companiei de dezvoltare, iar începând cu luna decembrie a anului trecut a preluat poziția de management a departamentului Industrial & Logistică CBRE România, rol care îi aduce responsabilitatea coordonării activităților și inițiativelor din sectorul industrial-logistic pe piața românească, cu un accent clar pe poziționarea CBRE România ca lider și pe această piață.

"Am provocat competitivitatea lui Victor într-un moment în care segmentul Industrial și Logistică este cel mai fierbinte sector imobiliar, datorită încrederii pe care o avem în capacitățile sale de a concepe și implementa o strategie de dezvoltare a departamentului Industrial & Logistică. Suntem concentrați pe creșterea echipei și a cifrei de afaceri, urmărind să poziționăm CBRE ca fiind prima alegere în decizia companiilor de a lucra cu experții pieței" a declarat Răzvan Iorgu, Managing Director al CBRE România.

Spiritul competitiv este o marcă recunoscută a lui Victor și dobândit în anii studenției ca jucător profesionist de volei cu contracte în România, Italia și Israel, pe care l-a urmat însă și în viața profesională din sectorul imobiliar devenind consultantul care a realizat cea mai mare tranzacție pe piața de birouri din 2016 în întreaga regiune Centrală si Est Europeană: 47.500 mp pentru Renault - record care nu a fost încă detronat în România. Portofoliul său personal cuprinde peste 150.000 mp tranzacționați și o suită exclusivistă de clienți de top, printre care amintim: Renault, Rompetrol, Servier, Novartis, Sanofi, Carrefour, Orange, TetraPak, Medlife, Medicover.

"Am bucuria de a mă reîntâlni cu o provocare pe măsura aspirațiilor mele și folosesc fiecare moment de care dispun pentru a mă pregăti pentru ea. Departamentul Industrial & Logistics al CBRE s-a dublat deja începând cu luna ianuarie, iar împreună cu echipa mea am creat strategia și premisele pentru un 2022 foarte activ. Piața a depășit 5,5 MLN mp de spații I&L moderne la finalul anului 2021, vedem un pipeline generos de încă 500.000 mp pentru 2022 și companii care au nevoie de informații de piață de o calitate ireproșabilă, dar și de consilieri de încredere, creativi și îndrăzneți. Să înceapă jocul, zic eu în acest context!" a adăugat Victor Răchită, noul Head of Industrial & Logistics, CBRE România.

Înainte de a plonja în industria imobiliară, Victor a absolvit Colegiul Național Sf. Sava și Academia de Științe Economice din București, specializându-se în Administrarea Afacerilor. Vorbește fluent limbile română, italiană și engleză, iar în timpul liber continuă să își antreneze spiritul de competiție în sport.