Această tranzacție imobiliară, care se ridică la suma de 8,5 milioane de euro, a fost semnată cu societatea Jos Deslee BVBA. Cumpărătorul este lider mondial în producția de meteriale textile pentru saltele de dormit.

 „Am vândut în urmă cu câteva luni com­pania CDI Company care opera par­cul logistic din Miercurea Sibiului în schim­bul sumei de 8,5 milioane de euro. Am îm­bă­­trânit şi copiii mei nu vor să inves­teas­că în România, aşa că am decis să vând busi­­nessurile locale“, spune Carl Decoopman. Acesta era unic proprietar al companiei CDI Company.

Casa de avocatură Voicu & Filipescu a asistat în această tranzacție atât vânzătorul, cât și cumpărătorul.

CDI Company, firma administrată de Carl Decoopman, a achizitionat in 2003 un teren de 66.700 de metri patrati, in localitatea Miercurea Sibiului, unde a dezvoltat un parc industrial. 

Decoopman este cunoscut pe piaţa locală pentru că a condus şi a fost unul dintre cei trei acţionari ai dezvoltatorului imobiliar BelRom. El spune astăzi că nu mai este acţionar în compania belgiană, dar nu oferă alte detalii. Pe site-ul BelRom Carl Decoopman nu mai apare în board.(sursa: zf.ro)