Business Review continua traditia de a organiza seria de evenimente dedicate pietei de real estate, cu a 14-a editia a Realty 2015, care va avea loc pe 18 Iunie, la Howard Johnson, Bucuresti.

 

Evenimentul ofera acel mediu de business si networking dedicat profesionistilor in industrie, care doresc sa afle oportunitatile de investitii si dezvoltare, sa caute potentiali parteneri, sa cunoasca persoane de decizie din aceasta sfera si sa construiasca afaceri profitabile in Romania.

 

Printre specialistii de top invitati la aceasta editie se numara: Sorin Visoianu, Country Manager Office & Logistics Romania and Bulgaria, IMMOFINANZ Group, Stefan Tudos, Leasing Manager, Genesis Development, Aurelia Luca, Leasing Manager, Skanska Property Romania, Georgios Argentopoulos, CEO, Baneasa Developments, Andreea Comsa, Managing Director, Premier Estate Management, Laszlo Csiki, CEO Adama Group, member of IMMOFINANZ Group, Adrian Erimescu, Co-Founder, CEO at Imobiliare.ro, Gabriel Voicu, Director,  New Homes Division Coldwell Banker, Anca Damour, Director, Carrefour Property Romania, Mihai Paduroiu, Head Office Agency, CBRE.

 

In cadrul evenimentului, panelurile de discutii si prezentarile vor include studii de caz, povesti de succes dar si solutii practice pentru o mai buna intelegere a acestui domeniu de business.

 

Evenimentul organizat de Business Review va avea loc pe 18 Iunie, intre orele 8:30 – 15:00.

 

Toti cei interesati sa participe la Realty 2015 si sa fie in centrul temelor de dezbatere pe subiecte cheie din industrie, sunt rugati sa se inregistreze online, completand formularul de inregistrare pe pagina dedicata evenimentului sau contactand direct organizatorul, Business Review, la [email protected] sau 031 040 09 31.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, programul complet si speakerii invitati, vizitati http://business-review.eu/br-events/realty-2015-the-romanian-real-estate-market-forum. (source: business-review.eu)