Noua extindere face parte din programul investițional demarat la începutul anului, care se ridică la aproximativ cinci milioane de euro și se va finaliza în 2016.

 

Compania a înregistrat în primul semestru al anului o cifră de afaceri de aproximativ 45 mil. lei, în creștere cu 43% comparativ cu aceeși perioadă a lui 2013.

 

„Evoluția noastră din prima jumatăte a anului a fost susținută de investițiile pe care le-am făcut pentru noile capacități de producție. După ce la începutul anului am achiziționat activele Romlag Brașov, care sunt în renovare, și am mărit suprafața deținută cu 27.000 mp, au urmat cele două linii de producție care au crescut capacitatea de producție pentru țigla metalică cu 60%“, a declarat Horaţiu Ţepeş, proprietarul Bilka Steel.

 

Următorul pas este o nouă linie de accesorii pentru acoperiș care va fi realizată din fonduri europene. Contractul de finanţare pentru acest proiect a fost semnat la începutul anului, iar acum compania se demarează procedura de achiziţie, estimată a se încheia la mijlocul anului viitor. (sursa: capital.ro)