“2017 este un an istoric pentru Caroli Foods Group datorită preluării companiei de către Sigma Alimentos, unul dintre liderii mondiali de carne carne preparată și conservată. Această schimbare la nivel de acționariat garantează faptul că noi, Caroli Foods Group, vom continua să investim în brandurile noastre, în tehnologie și în inovație pentru a putea deservi consumatorii și pentru a le depăși așteptările. Mulțumesc BCR și BRD pentru încrederea acordată și pentru suportul oferit în satisfacerea nevoilor consumatorilor noștri și atingerea obiectivelor companiei”, a declarat Khaled el Solh, CEO Caroli Foods Group.

“Ne bucurăm că prin acest nou credit sindicalizat putem susține o companie precum Caroli Foods Grup, un brand de talie națională, cu o puternică amprentă industrială și capacități semnificative de distribuție și desfacere. Finanțarea companiilor care produc, angajează și contează în viața românilor rămâne unul dintre obiectivele noastre cheie”, a declarat Cătălina Porojan, Director Executiv al Direcției Groupe Large Corporate Finance în cadrul BCR.

Firma de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a oferit consultanță juridică băncilor.

Grupul Caroli Foods deține o fabrică din Pitești, spații de depozitare în toată țara, un parc de peste 350 de mașini și o rețea de distribuție.

În 2010, Caroli Foods Group a semnat un acord de joint-venture cu Campofrio Foods Group și patru ani mai târziu, Sigma a devenit acționar majoritar la Campofrio. (sursa: mirsanu.ro)