Jan Demeyere si Didier Balcaen, fondatorii companiei, vor coordona activitatea Speedwell alaturi de Baltisse si Straco Real Estate. Viziunea comuna urmareste dezvoltarea portofoliului de proiecte pe piata din Romania, concomitent cu extinderea activitatii companiei in Polonia. Cu o echipa de profesionisti, formata din peste 50 de specialisti in domeniu, portofoliul Speedwell cuprinde 150.000 m² de birouri, 23.000 m² de spatii industriale si peste 6.000 de unitati rezidentiale, precum si o gama larga de servicii oferite in cadrul proiectelor mixte.

"Acest parteneriat marcheaza un nou capitol important pentru Speedwell. Straco Real Estate si Baltisse ofera resurse si perspective strategice valoroase care vor accelera evolutia companiei noastre. Vom continua sa dezvoltam proiecte remarcabile care sa respecte angajamentul nostru ferm pentru excelenta.", a declarat Jan Demeyere, Cofondator Speedwell
Didier Balcaen, Cofondator Speedwell afirma: "Colaborarea cu Baltisse si Straco Real Estate reprezinta o oportunitate extraordinara pentru SpeedwellL, care ne permite, pe de o parte, sa ne extindem prezenta in Romania si, pe de alta parte, sa ne extindem si pe piata din Polonia. Suntem pregatiti sa valorificam oportunitatile din regiune, sa livram, in continuare, proiecte remarcabile si sa crestem intr-un mod sustenabil care sa aduca plus-valoare companiei."
Straco Real Estate si Baltisse au o viziune comuna in ceea ce priveste stabilirea de parteneriate pe termen lung si dezvoltarea proiectelor la standarde inalte de calitate care contribuie la cresterea comunitatilor si cea economica a zonei.

 
"Suntem incantati sa ne asociem cu Speedwell, o companie cunoscuta pentru inovatia si angajamentul sau fata de excelenta. Aceasta tranzactie se aliniaza cu obiectivele noastre strategice de extindere a prezentei pe piata din Europa de Est si subliniaza increderea noastra in potentialul de crestere pe termen lung al regiunii.", a declarat Alex De Witte, CEO la Baltisse Real Estate.
"Datorita profesionalismului demonstrat pe parcursul anilor si a experientei vaste in domeniu, Speedwell este partenerul ideal pentru lansarea noastra pe piata din Polonia. Asteptam cu nerabdare sa descoperim noi oportunitati si sa livram proiecte exceptionale care vor creste valoarea companiei.", a adaugat Carl-Philip de Villegas, Managing Partner la Straco Real Estate. 
Parteneriatul dintre Baltisse, Straco Real Estate si Speedwell reprezinta o colaborare dinamica pregatita sa redefineasca peisajul imobiliar din Europa de Est, dar si o oportunitate extraordinara pentru Speedwell de a-si extinde prezenta pe piata din Romania si de a intra pe piata din Polonia.

Baltisse este o companie privata belgiana care activeaza in domeniul investitiilor private, al gestionarii activelor si al imobiliarelor. Filiala Baltisse Real Estate, este o firma de investitii imobiliare de top, care se concentreaza pe crearea de valoare prin achizitii strategice si proiecte de dezvoltare. Cu un portofoliu diversificat care cuprinde proprietati rezidentiale, comerciale si mixte, Baltisse Real Estate se angajeaza sa ofere solutii inovatoare care vin in sprijinul comunitatilor si sustin dezvoltarea lor sustenabila.
 
Straco Real Estate este un dezvoltator imobiliar de renume si companie de investitii specializata in proprietati comerciale, rezidentiale si mixte in Europa. Cu un portofoliu solid si un angajament ferm fata de excelenta, Straco Real Estate este specializat in livrarea  proiectelor de inalta calitate, cu beneficii pe termen lung clientilor si actionarilor.
 
Speedwell este un dezvoltator imobiliar cu o prezenta solida pe piata din Romania, cunoscut pentru abordarea sa inovatoare si angajamentul pentru calitate. Cu un portofoliu vast ce include proiecte rezidentiale, comerciale si mixte, Speedwell creeaza comunitati dinamice, contribuie la crearea unor standarde ridicate de calitate a vietii si la o dezvoltarea sustenabila a mediului urban.