Cu o experienta importanta in domeniul imobiliar, Ana Dumitrache se alatura echipei de specialisti in vanzari si achizitii CBRE, care a fost recent implicata in tranzactii majore pe piata de birouri (vânzarea a trei clădiri Skanska în nordul Bucureștiului către Globalworth), vânzarea cu amănuntul (vânzarea centrelor comerciale Felicia Iași și Electroputere Craiova) și industria (achiziția G3 de către P3).

„Am avut întotdeauna o poziție de consultant, în toată carieră mea de până acum, și mă voi strădui să îmi impun valorile și să fiu în continuare un consultant de încredere, cu un simț acut al confidențialității, responsabil și concentrat pe rezultate”, spune Ana Dumitrache.

Potrivit analizei CBRE, rezultatele macroeconomice ale României continuă să fie foarte atractive pentru investițiile imobiliare, atât în București, cât și în alte orașe. Valoarea proiectelor de investiții imobiliare coordonate de CBRE în ultimii patru ani este de aproape o jumătate de miliard de euro. (sursa: businesscover.ro)