„Hub-ul logistic pe care îl dezvoltăm la Chitila alături de partenerul nostru strategic Globalworth reușește să atragă companii care sunt lideri în industriile lor. Alliance Healthcare este un distribuitor de top pentru produse farmaceutice. Nu poate decât să ne onoreze acest nou parteneriat și să ne încurajeze să continuăm cu același avânt dezvoltările logistice și industriale în București și în țară, în locații-cheie, accesibile și bine conectate”, spune Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision.

Prima unitate din cadrul Chitila Logistics Hub, cu suprafață de 23.000 mp a fost livrată anul trecut, la finalul verii și a atras în timp foarte scurt chiriași din industrii precum retail, e-commerce, food&beverage și pharma. În prezent, continuă dezvoltarea a încă 58.000 mp de spații logistice și depozitare în cadrul Chitila Logistics Hub, proiect care acomodează chiriași precum HAVI Logistics, Mega Image și Green Net.

„Chitila Logistics Hub este unul dintre proiectele noastre pilon pentru activitatea de industrial și logistică, activitate încorporată în sub-brandul Globalworth Industrial. Pentru Globalworth, acest sub-brand reprezintă o pantă de creștere a business-ului, iar alăturarea unor nume relevante în industriile pe care le reprezintă ne bucură și ne confirmă puterea portofoliului. Îi urăm bun venit echipei Alliance Healthcare în comunitatea Globalworth Industrial și sperăm că spațiul pus la dispoziție o va sprijini mai departe în dezvoltarea business-ului în România”, a declarat Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth România și Director Piețe de Capital Globalworth Group.