MLP Group și-a întărit divizia responsabilă de închirierea spațiilor comerciale. De la începutul lunii aprilie, Alexandru Mihai va conduce departamentul de leasing. În cadrul MLP Group, va fi responsabil pentru comercializarea parcurilor logistice din România.


Alexandru Mihai are peste 15 ani de experiență în domeniul inchiriereii spațiilor comerciale. Înainte de a se alătura MLP Group, a ocupat funcția de șef al departamentului industrial din cadrul Activ Property Services. De asemenea, a lucrat pentru Easy Asset Management și Cushman & Wakefield. Gama sa largă de responsabilități a inclus negocieri, leasing de spații comerciale, realizarea de sondaje, pregătirea analizelor de piață și cultivarea relațiilor cu clienții. A studiat la Universitatea Hyperion și vorbeste fluent limba engleză.


MLP Group a început deja construcția primului său parc logistic în România. Parcul MLP Bucharest West Park este situat în cea mai importantă regiune de depozitare a țării, în imediata vecinătate a capitalei României. Dupa finalizarea constructiei, peste 95.000 de metri pătrați de spațiu vor fi disponibile chiriașilor din MLP Bucharest West Park. (Sursa: MLP Group)