Proiectul, parțial dezvoltat, include aproape 60 de hectare de teren disponibile pentru dezvoltări ulterioare. Colliers International a fost consultantul imobiliar care a intermediat această tranzacție, în timp ce Moroianu & Asociații s-a ocupat de consilierea juridică a cumpărătorului.

 

“Situat aproape de centrul țării, Turda este un loc ideal pentru investiții industriale și logistice și așteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm acest proiect. Avem în plan începerea imediată a construcției de depozite logistice clasa A, în vedere închirierii, pe o suprafață de 20.000 mp, precum și o extindere de 5.000 mp pentru un chiriaș deja existent. Având în vedere suprafața mare de teren disponibil, căutăm oportunități de dezvoltare, având în derulare discuții cu mai multe părți interesate. Suntem recunoscători celor implicați, respectiv lui Robert Miklo, Colliers, pentru generarea acestei ocazii și lui Radu Abrudan, partener în cadrul firmei de avocatură Moroianu & Asociații, pentru sprijinul acordat în toate etapele acestei tranzacții complexe”, a declarat Stefano Albarosa – Partener Afin Holding.

Afin Holding, deținut de familia Albarosa, investește în România din anul 1995 și deține în prezent mai multe companii în sectoarele Automotive, Imobiliar și Industrial. Divizia sa imobiliară, AIC RE, este unul dintre principalii dezvoltatori de proiecte industriale și logistice, cu un portofoliu de peste 800.000 mp construiți, închiriați și vânduți până în prezent la mai mulți investitori strategici și financiari. Grupul angajează peste 500 de persoane în România. (sursa: colliers)