Portofoliul refinanțat, care include portofoliul CORRIDOR, achiziționat de la GLL în decembrie 2015, înclude 55 de proprietăți logistice clasa A, cu chiriași multipli, totalizând 1,6 milioane m2, în locații logistice prime în zona Paris, Marsilia, Lille, Le Havre, Lyon și Toulouse.

 

Calitatea clădirilor, localizarea lor, potențialul acestui portofoliu cu multipli chiriași, împreună cu reputația dovedită a Fondului, au fost factori-cheie care au dus la semnarea acordului de către AEW cu ING.

 

AEW Europe va folosi finanțarea pentru a susține expansiunea LOGISTIS în piețele europene de logistică, prin alte achiziții de proprietăți și oportunități de dezvoltare.

 

AEW Europe a fost unul dintre primii manageri de investiții care o oferit un find specializat în logistică în 1999 și a extins de atunci portofoliul LOGISTIS cu proprietăți logistice de clasa A în Franța, Italia, Spania, Benelux, Germania și Europa Centrală. Clifford Chance și Monassier au fost consilieri ai Fondului, iar De Pardieu Brocas Maffei și Wargny Katz, ai ING. (sursa: AEW Europe)