Organizat de revista Business Review pe 25 Aprilie la hotel Sheraton București, Realty este o conferință centrată pe raporturi de piață și cele mai noi tendințe ale industriei, având totodată rolul de platformă pentru potențiale partneriate, oferind oportunități de networking unice pentru peste 200 de participanți.

În cadrul primei sesiuni de discuții, experți în domeniu vor evalua segmentele principale ale industriei, analizând rezultatele recente și previziunile pentru următoarele luni. Specialiști din zonele de Office, Retail, Rezidențial dar și Industrial și Logistică vor examina evoluția industriei în 2017 și vor oferi o perspectivă asupra investițiilor curente și potențialului acestora pe viitor.

În cadrul celui de-al doilea panel se va pune accentul pe tendințele din piața imobiliară locală. Odată cu menținerea trendului crescător în industrie dar și creșterea competiției pe toate segmentele, inovația devine din ce în ce mai importantă pentru diferențiere. O serie de tehnologii și produse lansate recent vor determina dezvoltarea unor noi tipuri de cerere în segmente precum office, retail sau rezidențial. Cum aceste tendințe vor deveni noua realitate în câțiva ani, forumul reprezintă ocazia perfectă pentru a discuta și analiza viitorul industriei, precum și oportunitățile și obstacolele aparute odată cu aceste trenduri.

Printre temele de discuții se numără:

●    Previziuni pentru 2017 pe piața de Office, Retail, Rezidențial, Industrial și Logistică

●    Cele mai dinamice piețe imobiliare din afara Bucureștiului în 2017

●    Evoluția cererii și a prețurilor pentru unitățile rezidențiale

●    Piața imobiliară din perspectiva investițiilor: previziuni asupra tranzacțiilor din piața locală. Ce noi investitori vor intra pe piață și ce jucători își vor extinde proiectele mai departe?

●    Trenduri emergente: proiecte imobiliare mixte, case ecologice, inovațiile în tehnologie și starea de bine a angajaților, trenduri de consum, offline și online în Retail

 

Mai multe informații despre agenda evenimentului pot fi găsite aici. Cei interesați să participe la Realty Forum 2017 se pot înregistra online sau direct, contactând echipa Business Review la telefon 031 040 09 31 sau pe email la [email protected].