VGP Park Brașov se întinde pe o suprafață de 315.000 m2 și va cuprinde peste 140.000 m2 de spații logistice și industriale. Trei clădiri, cu o suprafață totală de 55.000 de m2, au fost deja livrate, iar o clădire, cu suprafața de 20.000 m2, se află în construcție și va fi livrată anul acesta. Clădirea care găzduiește DB Schenker este certificată prin metoda de evaluare BREEAM cu clasificarea Excelent.

„O nou chiriaș de calibru se alătură portofoliului nostru de clienți, odată cu DB Schenker, și suntem mândri că un reper global specializat în servicii de transport și logistică a ales VGP Park Brașov. Satisfacția noastră este cu atât mai mare cu cât putem oferi, alături de soluții performante, personalizate, tehnologii ce garantează alinierea cu cele mai noi cerințe internaționale referitoare la afacerile sustenabile”, spune Cristian Vlădescu, Commercial Manager, VGP Romania.

“Prezența în centrul țării, prin spațiul pus la dispoziție de VGP Park Brașov, cu facilități de ultimă oră, ce asigură elemente esențiale pentru activitatea noastră – eficiență, rapiditate, eliminarea timpilor de așteptare – are un rol important în ecosistemul global al companiei noastre. Am ales VGP Park Brașov având garanția unui partener ce furnizează servicii de top”, declară Adrian-Ioan Dumitru, Head of Contract Logistics, DB Schenker în România.

VGP Park Brașov se află în apropierea drumului european E68, în centrul zonei industriale a Brașovului. Brașov înregistrează cea mai rapidă creștere a portofoliului VGP din România, ceea ce reflectă nevoia pe termen lung de construcții de clasă A în jurul unităților de producție din partea de vest a orașului. Regiunea Brașovului este una dintre zonele din România care oferă suficientă forță de muncă pentru companiile de producție în dezvoltare rapidă prezente aici, care au încurajat intrarea pe piață de noi furnizori.