Primarul Viorel Holban spune că pe terenul aflat la ieșirea din municipiu către Focșani, acolo unde, în prezent, se află clădirile UnitateMilitaradezafectate al unităților militare care au funcționat în Râmnic, ar dori să se realizeze o asemenea investiție, care va aduce și noi  locuri de muncă pentru cetățenii municipiului.

 

,,Am făcut tot ceea ce ne-a stat în putință să aducem investitori la Râmnicu Sărat, pentru că nu sunt legiferate anumite facilități. Avem un proiect comun cu Consiliul Județean, să facem un parc industrial aici, la fostele unități militare. Chiar dacă vor fi dificultăți în ceea ce privește prioritatea terenului, nu este imposibil. Aceasta nu înseamnă că investitorii vor veni imediat, însă va fi un prim pas, să arătăm că avem ceva de oferit”, a spus primarul municipiului Râmnicu Sărat.

 

La rândul său, președintele Consiliului Județean, Cristinel Bîgiu, spune că discuțiile sunt destul de avansate. ,,Suntem în discuții avansate și avem aici și o deschidere din partea admi­nistrației locale, pentru că o serie de facilități fiscale nu se pot crea. Au fost discuții cu mai mulți investitori, dar nu s-au concretizat, deși deschidere la Râmnic a fost și Primăria s-a oferit chiar să ajute cu utilitățile, iar Consiliul Jude­țean va sprijini acest lucru. Cu toții ne dorim să aducem investitori, locuri de muncă, pentru că așa fi mai bine pentru fiecare comunitate, vor merge mai bine magazinele, impozitele locale, ca să nu mai vorbim despre scăderea ratei șomajului. Suntem optimiști în privința acestui lucru, dar nu putem să vă spunem că se rezolvă într-o săptămână sau două”, a spus Bîgiu. (sursa: infohale.ro)