Compania intenționează, de asemenea, să dezvolte un proiect logistic în Chitila, in nord-vestul Bucureștiului, cu o investiție de 35,5 milioane de euro, în parteneriat cu Global Vision. Recent, Globalworth a finalizat și prima fază de expansiune a proiectului său logistic din Timișoara.

„Continuăm să observăm cererea puternică din sectorul industrial și logistic. Proiectul nostru Global Logistics Timișoara (fostul Timișoara Airport Park) din Vestul țării a avut foarte mare succes și este închiriat în totalitate de companii de renume. Strategia noastră pentru perioada următoare se concentrează în continuare pe întărirea poziției de lider al pieței de birouri, dar ne dorim și creșterea prezenței pe segmentul logistic cu noi proiecte, începând cu extinderea Global Logistics Timișoara și noua investiție din Chitila în parteneriat cu Global Vision. Aceste investiții vor fi dezvoltate sub platforma Global Logistics, care va îngloba toate proiectele industriale și logistice”, spune Dimitris Raptis, deputy CEO și CIO al Globalworth.

Global Logistics Chitila este un proiect logistic tip "last mile" care va fi construit pe o suprafata de peste 136.000 mp. Dezvoltarea se va face în mai multe etape, prima faza avand 20.000 de metri pătrați fiind programata pentru livrare în prima jumătate a anului viitor.

Extinderea proiectului de logistică din Timișoara ar putea adăuga până la 140.000 mp spații logistice și va fi dezvoltată pe o suprafață de peste 30 de hectare. Prima fază, care a fost deja finalizată, are o suprafață de 18.000 mp, iar compania se află în discuții avansate de închiriere a spațiului.

Portofoliul Globalworth include și proiectul dezvoltat de companie pentru Groupe Renault, care va fi redenumit Global Logistics Pitești. (sursa: economica.net)