Anamaria Tihu a fost angajată în funcția de consultant senior, avândsarcină intermedierea contractelor de închiriere pentru spații de logistică și de depozitare. Ea va gestiona, de asemenea, dezvoltarea portofoliului de clienți al companiei.

Noua angajată, care deține o diplomă de masterat în transporturi de la Universitatea Politehnică din București, a lucrat în ultimul deceniu pentru DHL în calitate de manager de cont.

„După 10 ani de vânzări în domeniul logistic, am acceptat oportunitatea de a activa în domeniul consultanţei imobiliare şi am încredere că experienţa mea de până acum mă va ajuta să performez şi în noua direcţie aleasă.”, a spus Anamaria Tihu, Senior Consultant, Industrial Agency - Cushman & Wakefield Echinox.

În ultimele 12 luni, departamentul industrial al consultanței imobiliare a intermediat tranzacții de închiriere pentru spații de depozitare cu suprafețe totale de 60.000 mp. În plus, consultanța negociază tranzacții suplimentare pentru aproximativ 50.000 mp. (sursa: zf.ro)