Yale a identificat provocările specifice cu care se confruntă clienții cu aceste aplicații și a introdus acum soluții noi pentru a completa gama de produse existente. Ca o premieră pentru o companie producătoare de stivuitoare, Yale va oferi acum echipamente concepute pentru utilizare intermitentă sau aplicații cu intensitate scăzută.

 

Extensia gamei Yale include două noi echipamente pentru depozite, transpaleta electrică cu catarg și operator pedestru MS15UX și transpaleta cu platformă MP20XUX și două noi stivuitoare cu contragreutate, GP20-35UX și varianta electrică cu patru roți ERP15-35UX.

 

Aceste completări sunt ideale pentru clienții care pun accentul pe aplicații cu un regim redus de lucru și care totuși necesită un stivuitor capabil să îndeplinească sarcini cu prioritate ridicată. Pentru toate aceste operațiuni, în care utilajele nu sunt utilizate mai multe ore pe zi, noile stivuitoare Yale® oferă o soluție pentru a satisface nevoile clienților.

 

Stivuitoare noi, aceeași promisiune Yale

Deși aceste stivuitoare noi sunt proiectate pentru aplicații cu intensitate scăzută, ele corespund aceleiași filozofii Yale. Standardele înalte de fiabilitate, ușurința în exploatare, ergonomia, productivitatea și costurile reduse de deținere, asociate cu marca Yale®, sunt toate prezente la această extindere a gamei de produse.

 

Stivuitoare pur și simplu eficiente

Transpaletele electrice MS15UX și MP20XUX extind gama Yale pentru depozite, ambele oferind performanțe în spații restrânse. MS15UX este o transpaletă extrem de agilă și cu control pedestru, cu capacitate de ridicare adecvată pentru o serie de înălțimi și niveluri de experiență ale operatorului, în timp ce MP20XUX este ideal pentru transportul orizontal productiv și încărcarea și descărcarea tirurilor.

 

Ambele noi tipuri de transpaletădin gama Yale pentru depozite beneficiază de motoare de tracțiune de curent alternativ, sisteme de frânare regenerativă, dispozitiv de inversare a direcției în caz de urgență, deconectare de urgență a alimentării, reglarea continuă a vitezei și tehnologie cu magistrală CAN, care reduce complexitatea cablajului și crește fiabilitatea. Transpaleta electrică cu operator pedestru are o capacitate de ridicare de 1,5 t, în timp ce transpaleta fără catarg și cu platformă are o capacitate de 2,0 t și beneficiază de opțiunea de direcție electrică.

 

Lansarea GP20-35UX și ERP15-35UX continuă caracterul durabil la care clienții au ajuns să se aștepte de la gama Yale, împreună cu o tehnologie simplă și robustă.

 

Proiectat pentru a oferi o productivitate ridicată în aplicații cu scop general, motostivuitorul GP20-35UX are un compartiment pentru operator proiectat ergonomic, cu comenzi ușoare de acces și un ecran LCD. GP20-35UX oferă întreținere ușoară datorită capacului motorului cu deschidere de 70° și îndepărtării rapide a plăcii de podea. Nu sunt necesare unelte speciale sau instrumente de diagnostic pentru întreținere, ceea ce face ca acest stivuitor să fie ideal pentru a efectua dvs. lucrările de întreținere. Stivuitorul beneficiază și de un catarg cu vizibilitate ridicată și direcție extrem de precisă.

 

ERP15-35UX este un stivuitor electric cu eficiență energetică și direcție extrem de precisă, care optimizează manevrabilitatea în spații limitate. Compartimentul pentru operator este conceput ergonomic pentru a oferi vizibilitate de jur împrejur și un mediu de lucru practic și confortabil operatorului. Regulatoarele de curent alternativ optimizează energia bateriei, ceea ce este deosebit de util pe rampe și în cursele lungi, precum și la utilizarea la înălțimi mari. Stivuitorul electric cu patru roți ERP15-35UX este disponibil cu baterii de 48 V și 80 V, cu o capacitate de 420-600 Ah.

 

Iain Friar, Yale Brand Manager, a declarat: „Lansarea noilor noastre stivuitoare pentru aplicații cu intensitate scăzută permite fiecărui client să găsească echipamentul Yale potrivit pentru cerințele sale precise. Ca parte a conceptului nostru referitor la persoane, produse și productivitate, vorbim mereu cu clienții noștri despre provocările cu care se confruntă și cum le putem îndeplini cel mai bine cerințele. La baza acestor stivuitoare noi se află aceeași filozofie Yale a standardelor înalte de fiabilitate, ușurință în exploatare, ergonomie, productivitate și costuri reduse de deținere, care este esența întregii noastre game. Suntem încântați să oferim clienților noștri o soluție simplă și eficientă.”

 

În România, dealerul de stivuitoare marca Yale este Vectra Eurolift Service, compania dispunând o istorie de peste 25 ani în acest domeniu. Având sediul în București, Vectra este reprezentată de o echipă de peste 70 angajați, ce oferă consultanță de specialitate în alegerea utilajului potrivit aplicației fiecărui client. De asemenea, compania dispune de 18 tehnicieni de service ce acoperă solicitările care vin din toate regiunile țării. (sursa: Vectra)