Parcul este închiriat de către Profi și a fost livrat anul trecut. 
WDP și CTP sunt cei mai activi dezvoltatori de parcuri industriale și logistice din România cu portofolii de peste un milion de metri pătrați de proiecte finalizate, reprezentand aproximativ o treime din stocul țării.

WDP a mai cumpărat anul acesta, cu 21 milioane de euro, Dunca Logistics Center Timișoara, cu aproximativ 37.000 de metri pătrați, de la compania Dunca Imobiliare, un proiect în care P&G este principalul chiriaș. 
De asemenea, compania a anuntat recent ca va construi doua noi depozite in apropierea Bucurestiului, in Stefanestii de Jos, cu o suprafata totala de aproximativ 80.000 mp, dintre care o constructie de 58.000 mp va fi finalizata in etape pana la inceputul anului 2020 si va fi ocupata către retailerul Metro, care a semnat un contract de inchiriere pe zece ani.

WDP va construi un nou depozit în Buzău pentru Ursus Breweries, cu o suprafata de aproximativ 20.000 mp si investiții de aproximativ 10 milioane EUR, situat aproape de fabricile de bere existente, un contract de inchiriere pe durata de zece ani. 
După finalizarea acestui nou pachet de investiții, valoarea totală a portofoliului de proprietăți imobiliare va ajunge la aproximativ 450 milioane EUR, 15% din portofoliul total al WDP până la sfârșitul anului 2019.

CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale din clasa A din România cu peste 700.000 de metri pătrați de teren închiriat în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda. (sursa: profit.ro)