TransLogistica cea mai importanta expozitie de transporturi si logistica are loc in perioada 14-17  octombrie 2015, la Romexpo Bucuresti.

 

Pentru prima data companii importante, care contribuie la drumul produsului catre rafturile magazinelor, se vor reuni sub acelasi acoperis. La start s-au asezat jucatori importanti din  transporturi – rutiere, maritime, aeriene, feroviare, din centre de logistica si expeditii, din industriile producatoare de echipament dedicat intralogisticii si infrastructurii, din industria de IT care dezvolta solutii inovatoare pentru eficientizarea  solutiilor de depozitare a marfurilor si stocare a datelor.

 

„Printre expozantii TransLogistica regasim nume din cele mai importante precum ( in ordine alfabetica) Arobs, ASG Wind Transport, CFR Marfa, DB Schencker Rail si  Schenker Logistics Romania, Delamode, Delfinul Trans Oil CAEM, Dexion Storage Solutions, DTS Logistic Services, E-P Rail, Eta Automatizari -Safe Fleet, Euload –Soft Transport, Exide Fortec, Fan Courier, Ferest Logistics  Group,  GEFCO Romania, Gebruder Weiss, Globelink International, Grup Feroviar Roman, Rofersped, Singular Logistic Veltion Optium, SSI Schaefer, STILL, Universal Transport  Schmitz, Toyota Material Handling, Transferoviar  Grup, Unicom Group,Wim Bosman Romania. Acestora, sper sa li se adauge, in aceste zile, alte cateva companii de referinta cu care suntem inca in discutii, astfel incat evenimentul expozitional sa fi reprezentativ si de succes!” ne spune Victoria Lupu, Director eveniment

 

Mai mult de atat, la solicitarea expozantilor nostri si pentru a acoperi un public tinta cat mai variat organizam o serie de evenimente conexe catre companii din PHARMA, RETAIL, AGRIFOOD, CONSTRUCTII, IT, FINANTE, LEASING.
O alta serie  de evenimente conexe sunt dedicate unor subiecte importante precum  STRATEGIA DUNARII, GREEN LOGISTICS sau  LOGISTICS CAREERS.

 

Fiecare din evenimentele conexe include un panel de discutii si cateva studii de caz, solutii de succes pe subiectele abordate.

1.DUNAREA CANAL LOGISTIC

Date: 14.10.2015                                     Time: 14:30—16:30                  Location: C6 Romexpo

Panel de discutii, pe subiecte:

Strategia UE pentru crestereaprosperitatii regiunii Dunarii.

Valorificarea pozitiei strategice a porturilor dunarene si a portului Constanta in transportul logistic catre Europa Centrala si Estica.

Echipamente și practici logistice moderne ale retelei de baza a porturilor romanesti. Transport intermodal in Romania.

 

 2. PHARMA LOGISTICS

Date: 15.10 2015                                       Time: 10:30 - 12:30   Location: C6 Romexpo

Breakfast meeting organizat in parteneriat cu ARILOG. Subiecte propuse,

Diversificarea modelelor de supplychain in companiile farmaceutice.

Reducerea stocurilor si eficacitatea costului produselor farmaceutice

Aspecte importante in relatiapharma – logistica

 

3.LOGISTIC  CAREERS

 Date: 15.10. 2015                                  Time: 14:30 - 16:30                              Location C6 Romexpo

In cadrul zilei ARILOG, cel de al doilea eveniment este dedicat tinerei generatii de specialisti in transporturi si logistica. Studenti fata  in fata cu viitorii angajatori. Seminar de discutii si solutii!

 

4.AGRIFOOD & RETAIL LOGISTICS

Date: 16.10.2015                               Time: 10:30—12:30                             Location: C6 Romexpo

 Breakfast meeting. Subiecte de interes

Mentinereacalitatii produselor de-a lungul lantului de aprovizionare.

Spatii logistice in retailul modern

Modele logistice in eCommercevscomertultraditional.

 

5.GREEN LOGISTICS

Date: 16.10 2015                             Time: 14:30 - 16:30                Location: C6 Romexpo

Masa rotunda cu specialisti din transporturi si logistica despre

Reducerea emisiilor de CO2. Transport intermodal.

 Centre logistice verzi.

Solutii de manipulare ecologica a deseurilor logistice prin reciclare

 

6.EFICIENTIZAREA COSTURILOR & MANAGEMENTUL STOCURILOR

Date: 17.10.2015 Time: 10:30—12:30 Location: C6 Romexpo

 Breakfast meeting. Despre tehnologii de planificare automata a rutelor de livrare,  folosirea sistemelor inteligente de monitorizare trafic ERP vs WMS

 

CONCURSUL BEST FORKLIFT DRIVER

Concursul Best Forklift Driver  se doreste a fiun eveniment inedit cu multiple valente competitionale, educative si sociale. Se adreseaza companiilor care au angajatistivuitoristi si/sau desfasoaraactivitati profesionale in care comercializeaza sau utilizeaza echipamente de ridicare de tip stivuitor.

Pe langa caracterul competitional, Best Forklift Driver isi propune si unu obiectiv educational prin stimularea gradului de interes pentru aceasta meserie si industrie.

Mai mult decat atat, concursul are valente sociale, organizatorii propunandu-si ca impreuna cu sponsorii si partenerii sa scolarizeze 10 tineri din casele de copii, care ajung la majorat in acest an si sunt nevoiti sa paraseasca sistemul institutionalizat

Demarat pentru prima data in Romania, Best Forklift Driver se bucura de prezenta companiilor: Toyota  Material Handling, Still,Schenker Logistic Romania, Gebrüder Weiss Holding AG, Delfinul Trans Oil,,  Mega Imagesi speram sa ni se alature si alte companii din domeniu pana la inchidereainscrierilor din 28 septembrie ac.

 

SUMAR:

Denumire:                           TransLogistica

Data de organizare:         14 – 17 octombrie 2015

Locatia:                                Romexpo Bucuresti, Romania

Categorii participante:   Logistica, intralogistica, transporturi si expeditii marfa, servicii IT si e-Commerce, servicii  financiare si de asigurari, alte servicii conexe

Organizator:                      Distinct Image.

Partener                              Romexpo Bucuresti

Cu  sprijinul                        Sistemului Cameral din Romania

Persoana de contact:       Victoria Lupu – CEO Distinct Image

 

Tel:                 0040 744 35 19 25
mail:               [email protected]
             www. translogistica.ro
 https://www.facebook.com/translogistica.ro