În consecință, compania a deschis un depozit dedicat de 8.500 mp în Europolis Park în vestul Bucurestiului, reprezentând cel de-al zecelea centru de distribuție din țară.

 

Tibbett Logistics se ocupa deja de distribuția importurilor de produse alimentare uscate și bunuri de uz casnic ale retailerului respectiv și de marfa furnizorilor români, într-un centru de distribuție dedicat în Europolis Park, de 22.000 mp.

 

Portofoliul spațiilor de depozitare ale companiei în România depășesc acum 80.000 mp, fiind al treilea mare furnizor terț de soluții de depozitare din țară.

 

Localizarea noului depozit a fost aleasă ținând cont de eficiența transporturilor. Marfa importantă din regiunea Asia Pacific este transportată din Portul Constanța la București  prin serviciul ferovial regulat al Tibbett Logistics către terminalul său propriu de cale ferată, situat la doar 50 m de noul spațiu de depozitare al importurilor.

 

Până în ultimul trimestru al acestui an, compania se așteaptă să transporte și importuri intra-europene prin serviciile intermodale – lucru care va transfera încărcătura a aproape 2.500 de camioane din rutier în feroviar – o economie de peste 55 milioane de tone/km pe an. (sursa: business-review.eu)