The Home are în prezent două magazine fizice în București și Cluj și a semnat cu Logicor un contract de închiriere pentru o suprafață totală de aproximativ 8.000 mp, de unde își va distribui produsele direct către clienţi şi magazine.

Parcul Logistic Logicor Bucharest II reprezintă locația ideală pentru operațiunile de distribuție ale companiei The Home, deoarece are acces direct la autostrada A3, ce leagă zonele din Nordul şi Estul Bucureștiului, precum și centrul orașului și Aeroportul Internațional Henry Coandă.

„Suntem într-o continuă expansiune, iar pe fondul creșterii înregistrate anul trecut și extinderii operațiunilor în țările apropiate, mutarea într-un nou depozit logistic a venit ca un pas firesc. Suntem încrezători că acest punct logistic ne va ajuta să optimizăm timpii de aprovizionare și să venim în întâmpinarea clienților noștri cu cele mai bune soluții. Deși traversăm o perioadă fragilă din punct de vedere economic, continuăm să ne dezvoltăm, să extindem gama de produse și să oferim servicii de calitate”, afirmă Corina Pascal, co-fondator The Home.

Parcul Logistic Logicor Bucharest II este o dezvoltare sustenabilă și bine amplasată, oferind în prezent clienților o suprafață totală de aproximativ 39.000 mp de spațiu de depozitare de ultimă generație.

„The Home este o afacere antreprenorială, tânără și de succes, cu perspective mari pentru viitor, care, la fel ca mulți alți clienți din domeniul comerțului electronic, se confruntă cu o presiune crescută pentru a satisface nevoi logistice din ce în ce mai complexe.

În contextul în care continuăm să dezvoltăm facilități premium pentru industria de e-commerce, Parcul Logistic Logicor Bucharest II s-a remarcat drept soluția optimă pentru necesitățile lor și ne bucurăm să le oferim soluții logistice moderne și personalizate care vor susține creșterea lor viitoare”, spune Mihai Diaconescu, Director Asset Management, Logicor România.