Mutarea din zona de Nord în acest nou spațiu are ca scop creșterea eficienței activităților de distribuție ale companiei.

„Deși mediul de business trece prin momente dificile, nu trebuie să ne pierdem din vedere obiectivele. Fabricile Grupului TeraPlast sunt operaționale și focusul nostru este continuarea producției. Avem zece scenarii de acțiune cu scopul de a nu ne opri activitatea și de a ieși din criza actuală la fel de solizi. Rămânem încrezători în forțele proprii, ne protejăm business-ul și angajații în condițiile actuale și comunicăm constant cu partenerii noștri pentru a identifica împreună cele mai bune soluții. Am decis să ne extindem spațiul de depozitare din București, pentru o distribuție optimă către partea de sud și sud-est a țării, dar și către piața externă. Suntem la prima tranzacție intermediată de către echipa Dunwell și ne declarăm mulțumiți de modul susținut și individualizat prin care și-au oferit consultanța”, declară Ovidiu Gurău, director comercial TeraPlast.

Tranzacția a fost intermediată de Dunwell.
„Sectorul industrial funcționează foarte bine în perioada aceasta, datorită unor companii precum TeraPlast, care, cu măsuri sporite de protecție, își continuă activitatea. Ne-am bucurat să fim alegerea în materie de consultanță de depozitare pentru cel mai mare producător român de materiale de construcții”, declară Alexandru Ion, Broker Dunwell, care a intermediat tranzacția.
Suprafața închiriată face parte din portofoliul Mega Distribution Center, dezvoltator cu peste 90.000 mp pe șoseaua de centură a Bucureștiului și, de asemenea, pe A1. 10.000 mp din acest portofoliu sunt spații frigorifice (-24 de grade), iar 10.000 mp sunt destinate produselor proaspete (2-4 grade). (sursa: capital.ro)