Deținând deja 49% din acțiunile grupului românesc, Sigma a cumpărat acum restul de 51%, deținând acum control total asupra producătorului.

Nu au fost dezvăluite detalii financiare referitoare la tranzacție.

Directorul executiv al companiei Sigma Alimentos, Mario Páez, a declarat: "Această achiziție ne permite să continuăm strategia noastră de creștere în regiunea extrem de atractivă a Europei de Est".

În urma înțelegerii, Khaled El Solh va rămâne în funcția de CEO al Grupului Caroli Foods împreună cu echipa sa de conducere.

El a spus: „Cu ajutorul know-how-ul grupului Sigma în ceea ce priveşte categoriile de produse şi extinderea în alte zone geografice, am identificat, împreună, oportunităţi de creştere a business-ului Caroli în categorii şi pieţe noi”

Grupul Caroli Foods a fost fondat în 1994 de către familia libaneză El Solh. În 2010, a fuzionat cu Tabco Campofrio. Sigma a devenit un acționar minoritar în Caroli în 2014, când a achiziționat Tabco Campofrio.

Caroli Foods operează o fabrică în orașul Pitești, unde lucrează peste 1.200 de persoane. În 2016, Caroli a generat vânzări de 88 milioane EUR (105 milioane USD). 
În luna iunie, Sigma Alimentos a cumpărat o companie peruviană de carne și produse lactate Supemsa. (sursa: businessmagazin.ro)