Vicepreşedintele Rehau, Veit Wagner, a declarat că firma a decis să construiască uzina în oraşul Gyor pentru a fi aproape de divizia locală a producătorului auto german Audi, pentru care produce barele de protecţie.

Construcţia fabricii Rehau a început în iulie 2012, aici vor fi realizate bare de protecţie pentru modelele Audi A3 şi TT, fabricate la Gyor şi pentru modelul Audi Q fabricat la Bratislava, în Slovacia. După începerea producţiei, vor fi angajaţi 200 de muncitori.

Audi AG, divizia de automobile de lux a grupului german Volkswagen, a inaugurat în iunie o nouă facilitate de producţie în Ungaria, o investiţie evaluată la aproximativ 900 milioane de euro.

Fabrica Audi din Gyor a fost extinsă începând cu 2011, pentru a produce noul sedan A3. Cu modelul A3, Audi intră pe cel mai mare segment de piaţă din lume - clasa compact sedan.

Noul model va ajuta Audi să-şi majoreze producţia anuală în Ungaria la 125.000 de unităţi, de la 33.500 unităţi în 2012.

Din 2012, Guvernul de la Budapesta a semnat acorduri de parteneriat strategic cu diviziile locale ale Coca-Cola, Alcoa, Daimler, Suzuki, Hankook, General Electric, Microsoft, Stadler Rail, Tesco, IBM, Tata Consultancy Services, Nokia Siemens, National Instruments, Audi, Jabil Circuit, Continental, Dalkia, Lego, Teva, Sanofi, Bridgestone, Siemens, Denso, Ericsson, Bosch, Huawei Technologies, Linamar şi Hewlett Packard. (sursa: economica.net)