Furnizorul de servicii logistice DB Schenker și-a extins spațiul din Clădirea 10 cu 2.130 mp. Un distribuitor de produse de divertisment, al cărui nume nu a fost făcut public, a închiriat 1.863 mp în Clădirea 1, care este în acest moment complet închiriată. Toyota Material Handling CZ și-a extins spațiul din Clădirea 3 cu 1.415 mp și va ocupa acum 7.111 mp în cadrul parcului. Producătorul ceh de biciclete Universe Agency sa semnat pentru 1.100 mp în Clădirea 3, iar Albatros Media a închiriat un spațiu suplimentar de 893 mp în aceeași clădire.

 

“De la achiziția sa din septembrie anul trecut, Prologis Park Prague-Rudna a jucat un rol semnificativ în răspunsul nostru către cererea crescută din partea clienților noștri din regiunea Pragăi,” a spus Martin Balaz, senior leasing and development manager pentru Prologis Cehia și Slovacia.

 

“Această creștere constantă a gradului de ocupare se datorează, în parte, abilității noastre de a adapta facilitățile furnizate la specificațiile exacte ale clienților noștri actuali sau viitori.” Prologis Park Prague-Rudna include 17 clădiri cu o suprafață totală de 163.000 mp de spațiu închiriabil. Parcul este localizat în vestul Pragăi, lângă autostrada D5. (sursa: cijjournal.com)