Portofoliul cuprinde 23 de centre de distribuție de clasa A, incluzând: 17 proprietăți totalizând 163.000 mp în Praga, Cehia. Prologis Park Prague-Rudna este situat pe autostrada D5, cu conexiuni directe cu Germania și proximitatea de Aeroportul Internațional din Praga.

 

Patru proprietăți totalizând 55.400 mp în Varșovia, Polonia - Prologis Park Warsaw-Zeran este situat lângă centrul Varșoviei pe autostrada A2, o rută-cheie de transport regional și două proprietăți totalizând 11.600 de mp în Bratislavia, Slovacia. Aceste unități sunt adiacente Prologis Park Bratislava și includ 7,8 ha de teren cu un potențial de construcții adiționale de 38.400 mp de spații logistice.

 

“Suntem încântați de achiziția unor spații logistice atât de bine plasate cu un discount la costurile de înlocuire,” a declarat Philip Dunne, președinte Prologis Europe.

“Aceste proprietăți de înaltă calitate compltează portofoliul nostru existent. În special proprietățile din Praga se află într-un parc existent de multă vreme, care va beneficia de pe urma unei creșteri în disponibilitatea forței de muncă în anii următori.”

 

JLL a consiliat Prologis în această tranzacție. (sursa: europaproperty.com)