Rețeaua de magazine de proximitate își dublează spațiul închiriat în Log.IQ Ploiești, unul dintre cele mai importante proiecte logistice ale Immofinanz Group din țara noastră.

 

Parteneriatul cu Profi Rom Food s-a prelungit cu cinci ani, iar retailerul si-a extins spațiul deținut în Ploiești cu încă 12.000 de metri pătrați, ajungând la o suprafață închiriată de aproximativ 27.100 de metri pătrați.

 

Extinderea, parte din a doua fază de construcție a Log.IQ Ploiești, începe din februarie 2016, în cadrul unui contract valabil până în 2023.

 

Colaborarea datează din anul 2013, când retailerul deținea, ca unic chiriaș al Log.IQ Ploiești, 15.000 metri pătrați de spațiu logistic.

 

"Odată cu acest acord de extindere, peste 80% din cea de-a doua fază de construcție este deja pre-închiriată", a spus Sorin Vișoianu, country manager Office & Logistics al Immofinanz în România și Bulgaria.

 

"Locația din Ploiești este baza ideală pentru operațiunile noastre, deoarece ne permite să optimizăm procesul de aprovizionare a lanțului de magazine și susține strategia noastră de expansiune in zona supermarket-urilor", au adăugat reprezentanții Profi România.

 

Log.IQ Ploiești este un proiect amplu de dezvoltare industrială, de clasă A, localizat în partea de vest a orașului, cu acces direct de pe ruta DN 72 – Târgoviște. Lotul se întinde pe 38 de hectare, dintre care 15.000 metri pătrați sunt dezvoltați în prima fază a proiectului, inițiată în 2007. Cea de-a doua fază de dezvoltare va fi livrată de Immofinanz Group în februarie 2016 și va crește astfel suprafața totală închiriabilă a portofoliului logistic din România, până la peste 67.000 metri pătrați.

 

Immofinanz Group este activ în sectorul logistic din anul 1991. Portofoliul logistic, care funcționează sub marca LOG.IQ, include 59 de centre logistice, de la Marea Nordului la Marea Neagră și peste 1.000.000 de metri pătrați (la 31 ianuarie 2015). (sursa: dailybusiness.ro)