Profi Rom Food este în prezent chiriașul centrului logistic Logicor din Ploiești și are aproximativ 30.000 de metri pătrați de spațiu de depozitare.
 
Contractul de închiriere între dezvoltatorul Logicor și Profi constă în extinderea spațiului de depozitare de 20.449 de metri pătrați, care va acoperi zona de încărcare a bateriilor, birourile angajaților, precum și spațiile de depozitare în aer liber, parcarea personalului și autoturismele transportă mărfurile. Spațiul suplimentar și utilizarea operațională mai bună oferă lanțului de supermarketuri eficiența necesară pentru a continua extinderea planificată în România.

„Localizarea strategică a Logicor Ploiești, posibilitatea de a ne continua expansiunea în viitor, precum și calitatea ridicată a soluțiilor oferite și viteza de dezvoltare a partenerului nostru Logicor au avut un aport semnificativ în luarea deciziei de a ne extinde depozitul în acest spațiu logistic", a declarat Gaëtan Pacton, Expansion Director Profi Rom Food SRL.

Parcul Logicor Ploiești este situat pe DN 72 Ploiești-Targoviste, în județul Prahova. Orașul Ploiesti se situează pe locul trei în topul regiunilor cu cea mai mare logistică zonă din România, cu aproximativ 250.000 de metri pătrați din stocul existent (10% din totalul stocului). (sursa: curierulnational.ro)