Lucrarile de constructie au durat doi ani si jumatate, iar linia are o capacitate de productie de 700 de ferestre pe zi. In prezent, in fabrica de la Bacau sunt fabricate ferestre si usi, usi de garaj si rulouri, iar din 2015 va produce si sticla termoizolanta, potrivit Mediafax.

 

"Noul centru de productie a venit ca un pas natural in evolutia companiei, datorita cresterii cererii pentru produsele noastre", a declarat, intr-un comunicat, Adrian Garmacea, director general si proprietarul companiei. Compania detine la Bacau o fabrica cu o capacitate de pro­ductie de circa 350 de ferestre pe zi, distribuite prin intermediul a peste 300 de dealeri.

 

In plus, compania exporta tamplarie PVC in tari precum Italia, Franta, Belgia sau Germania, urmand sa se extinda si pe pietele din Marea Britanie, Olanda si Spania. Electric Plus a inregistrat anul trecut afaceri de aproape 60 milioane de lei (13,6 milioane de euro), in crestere de la 43 milioane de lei (9,6 milioane de euro) in 2012. (sursa: wall-street.ro)