Ceremoniile de deschidere a avut loc pe 28 și 29 octombrie.

 

Investițiile Panattoni Europe pentru Amazon constituie cel mai mare contract de închiriere în Europa Centrală și de Est. 

 

Robert Dobrzycki, Managing Partner Panattoni Europe, a comentat: "Suntem mândri că Panattoni Europe a avut oportunitatea de a dezvolta două din cele trei centre de distribuție Amazon din Polonia, precum și spațiile din Cehia. Toate aceste proiecte au în comun anumite caracteristici, în primul rând locația strategică din punctul de vedere al Amazon, pe noi ca dezvoltator și de asemenea piețele sale logistice locale. De aceea sunt extrem de încântat de rezultatele cooperării noastre, o experientă unică, precum și de șansa de a contribui la dezvoltarea pieței logistice și de depozite nu doar în Polonia, ci pe scară europeană."

 

Fiecare dintre spațiile Panattoni Europe pentru Amazon totalizează peste 100.000 mp, cu o capacitate de depozitare de aprox. 90.000 mp fiecare și spații de birouri pe două etaje însumând peste 8.000 mp în fiecare centru.

 

Centrele pentru Amazon se află în faza finală a certificării interimare BREEAM Interim 'Very Good'. Acestea au fost echipate cu un sistem BMS inteligent care integrează toate instalațiile din proiect. (Sursa: cijjournal.com)