Cora Stolz, Country Head P3 România, a declarat: “Echipa din București s-a mărit cu încă cinci oameni și vom continua recrutările în 2015, pentru a menține același nivel ridicat al serviciilor oferite clienților noștri, pe tot parcursul dezvoltării dinamice a P3 pe piața din România.”

 

Noul sediu al P3 din România este situat în zona Cotroceni, un bine-cunoscut centru de afaceri al Bucureștiului, într-o clădire modernă, finalizată în 2012 și construită la cele mai înalte standarde. Spațiul de birouri al P3 din București este acum dublu față de cel anterior, dispune de parcare subterană și are acces facil la mijloacele de transport în comun, stația de metrou Eroilor fiind în imediata apropiere.

 

La începutul acestui an, P3 a achiziționat cel mai mare parc logistic din România de la compania CA Immo. Parcul P3 Bucharest cuprinde 215,000 de m2 de spații de depozitare,  ocupate în totalitate, plus 40 de hectare de teren disponibil pentru noi dezvoltări.

 

Noua adresa a P3 România este: Strada Sfântul Elefterie, Nr. 18, Etajul 3, Sector 5, București. Toate numerele de telefon rămân nechimbate. (sursa :P3)