Furnizorul internațional de servicii logistice și-a reînnoit contractele de închiriere pentru spațiile existente și a semnat un nou contract pentru extindere, astfel încât suprafața totală ocupată de Fiege în parcul P3 Mszczonów, se ridică acum la peste 46.000 de m2. Fiege, cu sediul central în Greven, Germania, mai deține adiacent parcului P3, o altă clădire de depozitare.

 

Piotr Wąs, Leasing & Development Director P3 Polonia, a declarat: “Fiege are nevoie de mai mult spațiu pentru a ține pasul cu piața în creștere din Polonia, deservind mai multe companii internaționale. Mszczonów este o locație atractivă pentru jucătorii din domeniu datorită apropierii de Varșovia și a legăturilor rutiere cu marile orașe din regiune și cu Germania. Decizia Fiege de a rămâne și de a se extinde în cadrul parcului Mszczonów, arată relația strânsă și de lungă durată pe care echipa noastră a dezvoltat-o cu clientul.”

 

P3 Mszczonów se află la circa 50 km sud-vest de Varșovia, are acces direct la rețeua de autostrăzi Katowice, Łódź și Poznań și conexiuni către Berlin. Parcul are potențial de dezvoltare asemenea unui centru multi-modal și planuri de dezvoltare pentru încă 80.500 de m2 de spații de depozitare.

Pe lângă P3 Mszczonów, P3 mai deține în Polonia încă un parc, localizat în centrul tării, la Piotrków. Totodată, P3 este pregătită pentru preluarea a încă două parcuri în portofoliul său local, odată cu finalizarea procesului de achiziție de la CA Immobilien. Unul dintre parcuri se află în Blonie, la 30 de km sud-vest de Varșovia, iar cel de-al doilea langă Poznan, în hubul logistic Gadki, zonă în plină expansiune.

 

 (Sursa: P3)