Prin intermediul website-urilor de informare din mai multe țări din Europa, îi aducem împreună pe cei care caută depozite, pe proprietari, pe agenți și pe toți cei care sunt implicați în procesul de închiriere și la punem la dispoziție o platformă pentru comunicare deschisă și interacțiune online. Oferim cea mai rapidă cale pentru a găsi sau a închiria un depozit, ceea ce a fost întotdeauna scopul nostru principal pe piața imobiliară.

 

“Portalul prezintă opțiuni diferite de depozitare, logistică și toate celelalte categorii foarte detaliat și creează astfel o nouă tendință în regiune. Rețeaua dă posibilitatea chiriașilor și proprietarilor de depozite oportunitatea unică de a accesa informațiile de pe piața poloneză de depozite”, a spus IstvánHarkácsi, Managing Partner al Officerentinfo.com.

 

“Unul ditre marile avantaje ale Poloniei este poziționarea sa strategică la granița cu Germania, Cehia și slovacia. Multe companii au înțeles că poziția Poloniei furnizează un acces ușor către celelalte țări europene și creează creșterea afacerilor. O locație de depozitare bine aleasă, aproape de o bază de producție, de o piață țintă, de o fabrică de ambalare sau de un nod de cale ferată poate oferi un avantaj competitiv, economisind bani, combustibil și timp. Magazynyinfo.pl și versiunea sa în limba engleză, warehouseinfo.pl, pot ajuta din acest punct de vedere rapis, ușor și eficient”, a adăugat Craig Smith de la EuropaProperty.com.

Despre noi

Grupul nostru și-a dorit să creeze o platformă de comunicare online inteligentă prin realizarea și dezvoltarea primei rețele independente de căutare birouri și depozite, care asigură o comunicare continuă și mai țintită pentru proprietari și locatari de imobiliare comerciale. Scopul nostru este să micșorăm distanța dintre cei care caută birouri și proprietarii de birouri în modul cel mai eficient și mai cuprinzător. Accesați www.officerentinfo.com și www.greenbuildinginfo.eu.

(sursa: Tam Tam Communication)