Locația din Cluj, a fost încă din aprilie 2017 un centru important în rețeaua de distribuție națională pe care Raben Group a construit-o în România. Creșterea constantă a solicitărilor clienților și a volumelor de marfă a dus însă lucrurile mai departe. Cei 1.300 de m.p. deținuți anterior de Raben au devenit insuficienți și au demarat o amplă extindere și modernizare, care s-a finalizat odată cu relocarea în noul spațiu din Florești, Cluj.

Noul depozit, care și-a deschis porțile în noiembrie 2023, este o construcție modernă și spațioasă, cu o suprafață de 3000 de metri pătrați folosiți pentru transbordarea expedițiilor de marfă, dar și pentru a oferi soluții de logistică contractuală partenerilor Raben. Acesta este conceput pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale industriei logistice, asigurând un mediu optim pentru manipularea și stocarea mărfurilor într-un mod eficient și sigur. Noul depozit are 8 rampe de acces, pentru încărcarea și descărcarea rapidă a mărfurilor. Și permite manipularea a până la 3.800 de paleți de marfă zilnic.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale noului depozit este rețeaua sa extinsă de conexiuni zilnice directe cu restul depozitelor din România cât și cu alte depozite Raben din Europa. Aceste conexiuni eficiente permit depozitului din Cluj-Napoca să faciliteze transportul rapid și fiabil al mărfurilor către destinatari. Conexiunile internaționale zilnice directe, operate de noul depozit Raben din Cluj sunt:

-Transport marfă Polonia – conexiune cu depozitul Rzeszow, Polonia
-Transport marfă Cehia – conexiune cu depozitul Rokycany, Cehia
-Transport marfă Ungaria – conexiune cu depozitul Dunaharaszti, Ungaria


Aceste legături zilnice directe sunt fundamentale pentru susținerea fluxului de mărfuri în cadrul lanțului de aprovizionare european și consolidează poziția Raben Group ca un partener de încredere și de prim rang în domeniul logisticii internaționale.