În 2011 a fost finalizată și complet închiriată Faza 1 a proiectului, cu o suprafață de 6.100 mp. Acest lucru a confirmat valoarea și viitorul de succes al proprietății pe piață.

 

NGB Distribution Center este construit pe o proprietate industrială privată de 15 ha, deținută de grup și include o suprafață totală construită de peste 50.000 mp. N.G.B dezvoltă în prezent Faza 2 NGB Distribution center, care va fi finalizată prin construcția celui de-al patrulea depozit, D4. 

 

Proiectul dezvoltat în prezent de NGB constă în construirea și închirierea Fazei 2 care include 18.000 mp de spații de depozite, din care 3.000 mp (depozitul D2) a fost deja construit și finalizat în martie 2015, iar 3.000 mp (depozitul D3) vor fi construiți în aprilie 2015, având ca dată de finalizare programată septembrie 2015.  Aceste proiecte au fost dezvoltate în întregime de către N.G.B, fără suport bancar.

 

Ultimul spațiu de depozitare care va fi construit, și anume D4, acoperă o suprafață de 12.000 mp. Complexul este ideal pentru orice companie care dorește să opereze în București sau să furnizeze servicii în zona din jurul Capitalei.

 

Proiectul este construit pe un teren de 15 ha, aflat în proprietatea privată a grupului și va include o suprafață totală construită de peste 50.000 mp. Proiectul este situat pe Șoseaua de Centură, la 9 km Sud-Vest de centrul bucureștiului, în zona Bragadiru.

Proiectul a fost realizat ca design de către Estia Design.

 

 Situat în partea de sud-vest a Bucureștiului, NGB Distribution Center este poziționat ideal în zona Bragadiru, pe Șoseaua de Centură, la numai 9 km de centrul orașului. Beneficiază deo poziție strategică și oferă o bună vizibilitate și acces facil către oraș. Proiectul prezintă interes pentru un număr mare de companii, de la companii de producție ușoară și distribuție, la furnizori de servicii. Locația asigură un mare număr de furnizori și o disponibilitate însemnată a forței de muncă de calitate.

 

"Continuăm să dezvoltăm deoarece avem încredere în viitorul pieței industriale și logistice locale. Cererea pentru piața din București a crescut din nou, iar gradul de neocupare este la unul dintre cele mai scăzute niveluri din ultimii ani ", a declarat , Nicholas N. Bouri, director general al N.G.B. Construction & Management.

 

Descrierea proiectului

- Suprafața terenului: 150,000 mp

- Suprafața construită: +50,000 mp

- Design flexibil

- Posibilă extindere viitoare

- Acces direct centură

 - Acces direct cale ferată

 

Specificații tehnice:

-Tipul clădirii: beton cu panouri sandviș/ structuri de metal

-Înălțime depozit: 8 m-12 m

-Porți Drive in: până la 12 (uși secționale automatice "HORMMAN")

-Loading Docks: la cererea clientului

-Protecție la foc: hidranți / detectori fum / alarmă de incendiu / ventilatoare fum SAU sprinklere

-Electricitate (600 KVA), Încălzire (gaz) (pentru birouri, opțional pentru depozite)

- Luminatoare

-Bazin reciclare ape uzate, puț pentru apă.

- Gard perimetral

 

N.G.B. Construction & Management este un grup privat de investiții cu creștere rapidă, al cărui principal domeniu de activitate este reprezentat de operațiunile cu agregate și betoane, materiale de construcții, imobiliare și energie, în Europa de Est.

 

N.G.B intenționează să dezvolte diversele sale proprietăți industriale din România în următorii ani, precum și să investească în piețele învecinate, printre care și în Serbia.

Grupul este bazat în București din 1995.

 

Detalii de contact:

Email: [email protected]

Telefon:  +4021.316.6782/83

 

Website: www.ngb.ro