Otopeni Warehouse and Logistics SRL este o proprietate logistică, iar cumpărătorul este o firmă deținută de proprietarul magazinelor de îmbrăcăminte Suvari, Ismail Coskun.

“Valoarea de vânzare a proprietății a fost de 5.750.000 euro, iar NEPI Rockcastle a fost asistat în cadrul acestei tranzacții de către Cushman & Wakefield Romania”, au declarat reprezentanții NEPI Rockcastle pentru Forbes.

Motivația care a stat la baza acestei tranzacții este aceea că strategia NEPI Rockcastle se concentrează pe dezvoltarea și administrarea de centre comerciale în Europa Centrală și de Est, “iar această proprietate nu făcea parte din portofoliul strategic de dezvoltare al grupului”, au declarat oficiali ai NEPI Rockcastle. 

Conform celor mai recente rezultate financiare publicate în februarie 2024, portofoliul de proprietăți al Grupului, la 31 decembrie 2023, este în valoare de 6,9 miliarde de euro și  cuprinde 2,2 milioane de metri pătrați în nouă țări din Europa Centrală și de Est.

În prezent, portofoliul de proprietăți logistice din România al NEPI Rockcastle mai include un depozit situat în Râșnov.