Tranzacția vizează Clădirea 1 și include un nou contract pentru 9.000 mp și o extindere a contractului anterior, pentru 24.000 mp.

 

Moto-Profil a inițiat parteneriatul cu Prologis în urmă cu mai bine de cinci ani.

"Reînnoirea și extinderea parteneriatului, prin acest nou contract de închiriere este o confirmare a faptului că alegerea Prologis ca partener și Prologis Park Chorzów ca și amplasare cheie pentru centru nostru logistic național acum cinci ani a fost o decizie corectă și o soluție de afaceri eficientă. Sunt convins că avem în față mulți ani de dezvoltare reciprocă și viitoare extinderi," a declarat Bogumił Papierniok, Managing Director al Moto-Profil.

 

"Suntem încântați că societățile poloneze își construiesc avantaje competitive cu serviciile și ofertele Prologis,” a comentat Piotr Brycki, Leasing Manager Prologis Poland.“Motto-ul  nostru ‘clientul este pe primul loc‘ ne conduce afacerea și de aceea putem înțelege nevoile Moto-Profil și le putem satisface atât de bine. Poziția excelentă a parcului, în apropierea celor mai importante rute de transport, calitatea spațiului și accesul la forță de muncă calificată asigură condițiile perfecte pentru ca Moto-Profil să-și întărească poziția în piață."

 

Tranzacția a fost intermediată de Colliers International.

 

Prologis Park Chorzów este un centru de distribuție de ultimă generație, având o suprafață de 235.000 mp. Este localizat la periferia vestică a orașului Katowice, în imediata proximitate a Autostrăzii A4, care leagă Ucraina de Germania și la 15 km de intersecția Gliwice-Sośnica, care leagă două mari coridoare internaționale de transport din  Polonia.

 

Cu o prezență activă în cinci țări din ECE și un portofoliu de 4.3 milioane de mp, Prologis este cel mai mare furnizor de centre de distribuție din Europa Centrală și de Est (la 30 iunie 2015). (sursa: Prologis)