Prin introducerea noului segment de zbor, UPS va oferi in aceasta regiune ore maxime mai tarzii de preluare a expeditiilor de export aeriene.

 

„Creșterea transportului de marfă pe aeroport cu 25% în anul 2015 față de anul 2014 arată potențialul de dezvoltare a regiunii”, spune și David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj. Astfel, compania conectează 44 de orașe din opt județe situate în regiunea de centru-nord a României la hub-ul european din Koln/Bonn, Germania.

 

„Prin extinderea orelor maxime de preluare a expedițiilor, venim în întâmpinarea nevoilor companiilor multinaționale și ale IMM-urilor care au în vedere extinderea pe piețele internaționale”, declară Daniel Carrera, președintele UPS pentru Europa de Est.

 

Cele opt județe în care au fost extinse orele maxime de preluare a expedițiilor internaționale de export aerian sunt: Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Mureș, Sălaj, Satu Mare și Sibiu.

 

„Creșterea transportului de marfă pe aeroport cu 25% în anul 2015 față de anul 2014 arată potențialul de dezvoltare a regiunii”, spune și David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

UPS este prezent pe piața din România din 1990 și operează în mod direct începând cu anul 2008.