"Anul trecut, actorii economici interesați de hale de vânzare aflau de la noi că le vom face disponibile cândva pe parcursul acestui an. Suntem bucuroși să anunțăm că acel moment a sosit și că toate firmele care doresc să se dezvolte pot achiziționa una dintre halele din faza a II-a de dezvoltare – hale despre care spunem lucruri interesante în ceea ce urmează. Ne-am adaptat cerințelor pieței de profil și am ajustat conceptul în asemenea manieră încât astăzi punem în vânzare hale de suprafață adecvată afacerilor care au nevoie de ele pentru activități de producție industrială sau de depozitare (logistică). 33 de hale noi abia își așteaptă cumpărătorii!", anunta dezvoltatorul.

Caracteristici hală tip M3

Hala M3 are o suprafață de 600 mp, dispusă pe 12m x 48m. Este o hală alungită, permițând amenajarea de zone de utilitate diferită și chiar compartimentarea dorită. Latura mică, cea de 12 metri, este totuși suficientă pentru manevre cu utilaje, pentru amenajarea de birouri sau spații de depozitare cu acces facil etc. Înălțimea de 6,3 metri este suficientă pentru activitățile ce se pot desfășura într-o hală precum aceasta, iar toate cele 14 hale tip M3 din cadrul parcului industrial Modulis, deși se vor afla în proprietatea cumpărătorilor, vor putea fi vizate de serviciul de facility management asigurat de dezvoltator.

Caracteristici hală tip M4

Deși are o suprafață asemănătoare cu a unei hale tip M3 (576 mp față de 600 mp), hala are o altă configurație: lungimea de 30 m și lățimea de 20 m. Așadar, M4 este tipul de hală compactă, specifică unei singure activități, unui singur segment de activitate (sau unei activități industriale principale, definitorii). Și tipul M4 de hale are regimul de înălțime stabilit la 6,3 metri.

Toate cele 19 hale tip M4 din cadrul fazei a II-a de dezvoltare a ansamblului de hale vor face obiectul serviciilor de facility management asigurate de dezvoltator, având în vedere că orice hală din această a doua fază de dezvoltare ține de același concept atât de bine gândit pentru dezvoltarea sustenabilă a afacerilor și în același timp a comunității.

Caracteristici comune

Ambele tipuri de hale construite pentru Faza II au structură metalică cu panouri sandwich de 10 cm grosime și pardoseala din beton elicopterizat (ce rezistă la 5T/mp). Toate cele 33 de hale din Faza II Modulis sunt prevăzute cu utilități și se bucură de o putere de 30 KW.

„Unde sunt amplasate halele de vânzare, ce țin de Faza II? Simplu: vis-a-vis de halele de închiriat ce țin de faza I. Am gândit, așadar, un consistent parc logistic, definit în mare măsură de aceleași avantaje, de eficiență, sustenabilitate și poziționare foarte bună. Cine achiziționează o hală de aici este sigur un antreprenor hotărât pentru a reuși – printr-o manieră care nu aduce deservicii de mediu și care urmărește eficientizarea proceselor de lucru. Tot acesta dorește să activeze într-o hală modernă, construită la standarde înalte în domeniu”, adaugă reprezentanții companiei.