Ca parte a centrului logistic, va fi construita speculativ si o suprafata suplimentara de 14.000 mp de spatii, care vor fi disponibile in acest an.

Noul spatiu va fi folosit pentru a depozita si distribui produse FMCG ale unui brand polonez de top. Proiectul include 23.105 mp de spatii de depozitare si 1.825 de spatii de birouri. Sectiunea de depozitare este compusa din 2.741 mp de spatii frigorifice si 382 mp de spatii congelare. Livrarea depozitului este programata pentru T4 2015. Spatiul va fi inchiriat pe o perioada de 10 ani.

 

“Contractul cnfirma versatilitatea Pomeranian Logistics Centre, locatia sa strategica si legaturile de infrastructura exceptionale, care sunt idedale pentru a indeplini cerintele complexe de logistica. Centrul logistic ofera distributie eficienta a bunurilor in nordul Poloniei si beneficiaza de acces privilegiat la cel mai mare terminal de containere din regiunea baltica. Pomeranian Logistics Centre al Goodman este una dintre cele mai ambitioase dezvoltari speculative din Polonia si parte a strategiei noastre de a fi prezenti in regiunile logistice cheie ale Poloniei,” a comentat Błażej Ciesielczak, director regional al Goodman pentru europa Centrala si de Est.

 

 

In prezent, Goodman a construit 14.000 mp spatii de depozite in cadrul Pomeranian Logistics Centre, care este complet inchiriat de Kuehne + Nagel, Terramar, NRF Poland si NTA. In plus fata de dezvoltarea prea-inchiriata aflata in constructie pentru brandul FMCG polonez, vor mai fo construiti speculativ 14.000 mp de depozite. Dupa finalizarea constructiei, suprafata totala a Pomeranian Logistics Centre va ajunge la aproximativ 53.000 mp. (sursa: europaproperty.com)