"Constructia Bucharest One si a primei faze din spatiul pe care Continental il va ocupa in TAP (circa 45.361 metri patrati) (Timisoara Airport Park, preluat in acest an de Globalworth, n.r.) avanseaza in acord cu programul stabilit si in acelasi timp am inceput lucrarile de pregatire a constructiei Globalworth Campus. In trimestrul al treilea, compania a investit 12 milioane de euro, incluzand Bucharest One (5,1 milioane de euro), City Offices (4,2 milioane de euro) si TAP-Continental (2,7 milioane de euro)", se mentioneaza in raport.

 

Globalworth mentioneaza ca in trimestrul al treilea a finalizat achizitia TAP, din nord-estul Timisoarei pentru 18,3 milioane de euro. Proiectul este partial dezvoltat, firmele Valeo si Continental, ocupand o suprafata de 72.835 metri patrati, ambele contracte fiind pe termen lung.

 

TAP va avea 113.340 metri patrati suprafata inchiriabila, fiind cel mai mare parc industrial din tara.

 

"Cele doua companii au optiuni de extindere a proprietatii. Avand in vedere aceste optiuni, TAP va avea 113.340 metri patrati suprafata inchiriabila, fiind cel mai mare parc industrial din tara", se mentioneaza in raport.

 

Strategia companiei este de a continua investitiile in Romania, fiind implicat in mai multe procese de due-dilligence sau de negociere pentru achizitia mai multor active imobiliare. Globalworth a obtinut la finele lunii septembrie venituri operationale nete de 7,7 milioane de euro, cu o crestere semnificativa in trimestrul al treilea, de 3,8 milioane de euro, comparativ cu 3,9 milioane de euro in primele sase luni ale anului.

 

"Aceste rezultate au fost generate in principal de TCI Tower (circa 1 milion de euro), BOB Offices (0,5 milioane de euro) si BOC Offices (2,2 milioane de euro). Achizitia TAP a contribuit cu 0,3 milioane de euro de la data achizitiei. Valoarea activelor a crescut cu 6% la 554,85 milioane de euro fata de sfarsitul lunii iunie", se mai spune in raport. (sursa: wall-street.ro)