Noua pozitie completeaza rolurile curente pe care le indeplineste Jérôme Chevrolet, in calitate de area manager pentru tarile din Balcani si director general Gefco Bulgaria.

 

“Romania este deja o tara cheie in strategia regionala Gefco, devenind un hub din ce in ce mai important in zona Balcanilor. Cred ca Romania are, in continuare, un potential mare de crestere”, a declarat Jérôme Chevrolet, area manager pentru tarile din Balcani si director general Gefco Romania si Bulgaria .

 

Chevrolet a inceput colaborarea cu grupul Gefco in 2007. El a ocupat pozitia de director general al Gefco Ucraina si, sase ani mai tarziu, a preluat conducerea filialei din Bulgaria si a fost numit area manager pentru regiunea Balcanilor.

 

Gefco activeaza de 10 ani in Romania, pozitionandu-se printre liderii pietei locale de logistica si transport. Solutiile logistice sunt implementate pentru clienti din diverse industrii, precum industria auto, electronice si electrocasnice, FMCG sau pentru alti producatori industriali. 

 

Prezent in 150 de tari, Gefco se numara printre primele 10 grupuri europene, cu o cifra de afaceri de 4 miliarde de euro in 2013 si 11.500 angajati. Cu peste 350 de locatii, grupul se dezvolta in Asia Centrala, Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu, Asia de Est si America Latina. (Sursa: dailybusiness.ro)