Constructia celei de-a patra celule de 10.000 metri patrati a depozitului din Petresti a inceput la 1 aprilie si va putea sa primeasca primii paleti in august 2015, se arata intr-un comunicat al companiei, scrie Mediafax.

 

Platforma FM Logistic de langa autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, inaugurata in 2011, are in prezent trei celule de aproximativ 20.000 metri patrati si poate fi extinsa pana la capacitatea maxima de 120.000 metri patrati, conform planului de dezvoltare a FM Logistic.

 

"Consolidarea prezentei in Romania, excelenta operationala prin procesul de imbunatatire continua si dezvoltarea unei oferte complete de servicii de distributie si grupaj, fac parte din planul de dezvoltare FM Logistic pentru urmatorii ani in Romania", mentioneaza compania.

 

FM Logistic Romania opereaza trei platforme logistice in Romania- in zona Timis, Bucuresti si Dambovita cu 55.000 metri patrati suprafata de stocare si 2 terminale logistice de cross-docking situate in Cluj si Bacau si are 450 de angajati.

 

Compania a inregistrat in anul fiscal aprilie 2014-martie 2015 o cifra de afaceri de 23,5 milioane euro. Subsidiara grupului francez asigura servicii logistice de depozitare/manipulare si de transport intern si international. (sursa: wall-street.ro)