Potrivit acesteia, în parcul Eurobusiness I se va construi o hală de 4.000 de metri pătrați pentru o companie din Cehia, iar în parcul Eurobusiness II se va construi o hală de 8.000 de metri pătrați pentru o companie din Germania.

 

„Trebiuie să ne completăm serviciile. Există un model german. Investitorii preferă să închirieze o construcţie existentă. Nu vor să fie proprietari, ci chiriaşi. Prin urmare, ADL va organiza licitaţii pentru construcţia de hale, deoarece este o cerere mare de închiriat hale în Oradea, în momentul de faţă. Astfel, venim să completăm o ofertă care nu există în Oradea, în momentul de faţă”, subliniază persoana însărcinată de primarul Bolojan să se ocupe de planurile industriale ale oraşului.

 

„Având în vedere faptul că fondul imobiliar al municipiului Oradea este limitat, anul viitor Agenția de Dezvoltare Locală SA va inventaria toate proprietățile industriale private din oraș (terenuri și hale) cu scopul de a le prezenta investitorilor interesați pe baza unui contract încheiat cu proprietarii acestora”, detaliază Delia Ungur preocuparea municipiului pentru sporirea numărului de afaceri în Oradea. (sursa: bihon.ro)