Acesta are o capacitate de 3 milioane de produse și va duce la crearea a 4.000 de locuri de muncă.
“Din total, investiţiile în faza 1 a noului centru logistic vor fi de 65 milioane euro, o parte cu bani de la bănci. Depozitul va fi gata în luna decembrie 2018”, a precizat reprezentantul companiei.

În 2018, eMAG derulează investiții de peste 120 de milioane de euro, incluzând investiția în noul centru logistic, conform lui Iulian Stanciu CEO eMAG.
Anul trecut, eMAG a investit 63 de milioane de euro anul trecut în patru direcții principale, pentru a susține dezvoltarea rapidă ca hub regional de ecommerce: angajați (2 milioane euro), logistică (10 milioane euro), tehnologie (27 milioane euro) și dezvoltare internațională (24 milioane euro).

Cifra de afaceri din România a crescut cu 28% față de anul trecut, ajungand la 2,58 de miliarde de lei, iar cifra întregului grup eMAG a crescut până la 4,06 de miliarde de lei.

„Numărul de clienți și cifra de afaceri sunt un rezultat al investițiilor pe termen lung pe care le-am făcut în tehnologie. Suntem într-un moment în care ecommerce-ul crește în ritm accelerat la nivel global, dar și local. Mizăm pe tehnologie, pe echipa noastră și vom continua să investim în inovație românească: aici avem oamenii, aici am creat proprietatea intelectuală și serviciile care sunt un model pentru celelalte țări,” a a adăugat CEO-ul eMAG la o întâlnire cu presa. (sursa: revistabiz.ro)