CTPark Arad West se află în principala zonă industrială a orașului Arad și are acces la multiple legături de transport, fiind la 1 km de șoseaua de centură, la 3 km de centrul orașului Arad și la 7 km de Aeroportul Internațional Arad. Parcul are o vizibilitate ridicată și acces direct la autostrada A1 și la viitoarea autostradă București-Timișoara-Arad-Nădlac, care formează coridorul de transport pan-european dintre Europa de Vest şi cea de Sud-Est.

Odată finalizată, clădirea înaltă de 12 m va oferi o instalație de depozitare eficientă și de calitate pentru produse și/sau materii prime, fiind echipată cu caracteristici ecologice pentru a asigura o eficiență energetică și economică pentru clienți. Aceasta dispune de o izolare excelentă pentru o funcționare eficientă din punct de vedere energetic, fiind prevăzută cu sisteme de control al iluminatului cu LED, precum și cu spații verzi amenajate și zone de relaxare și include propriul sistem fotovoltaic, panourile urmând să fie instalate pe acoperiș.

Parcul industrial este planificat să găzduiască aproximativ 100.000 m2 în mai multe clădiri de diferite tipuri, pentru companii medii și mari. CTPark Arad West este dezvoltat pentru a obține o certificare de sustenabilitate BREEAM Excellent. “CTPark Arad West este soluția ideală atât pentru producție, cât și pentru depozitare, permițând companiilor să se dezvolte într-o singură locație și cu acces ușor la multiple conexiuni de transport. CTPark Arad West încorporează cele mai recente standarde atât pentru spațiile industriale, cât și pentru depozitare, iar calitatea spațiului și locația sa se reflectă în interesul considerabil stârnit de acest proiect, cu peste 40% din spații preînchiriate deja”, a declarat Ana Dumitrache, managing director CTP România.