P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, cu 380.000 mp dezvoltați, cuprinzând 14 depozite și terenuri care permit construcția altor 100.000 mp de spații.
„Ne bucură faptul că aceste companii au ales să-și dezvolte afacerile în parcul nostru logistic. Acest lucru ne demonstrează încă o dată că P3 Bucharest A1, cu locația lui excelentă și accesul facil de pe autostrada A1 la km 13, este un parc logistic preferat de brandurile renumite. Ne străduim să le oferim clienților noștri experiențe de clasa A, atât prin spațiile pe care le închiriem, cât și prin serviciile oferite. Prin construcția proiectului multifunctional pe care îl vom finaliza în Q4 2019 dorim să venim în întâmpinarea provocărilor cu forța de muncă ale chiriașilor din parc, cât și a nevoilor angajaților lor. Astfel parcul nostru va deveni cel mai complex parc logistic din București cu terminal de cale ferată, stație de înaltă tensiune, hostel și cantină”, spune Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România. 

Coca-Cola HBC România va ocupa un spațiu în depozitul 11 din cadrul parcului logistic P3 din București, spațiu în care va depozita vitrine frigorifice.  Depozitul 11 este una dintre cele mai noi clădiri din parc, finalizată în anul 2017 și dispune de peste 40.000 mp de spații de depozitare

Mobexpert a închiriat un spațiu în depozitul 2 al parcului logistic. Acest spațiu va servi drept depozit externalizat pentru magazinul Mobexpert din Militari: clienții vor putea ridica din parcul P3 Bucharest A1 mobilierul comandat în magazinul Militari sau online. (sursa: economica.net)