"Am semnat, miercuri, contractul de construire a celui mai nou parc industrial din judetul Cluj, Tetarom 4, cu asocierea de firme ACI, Electromontaj, Nordcomforest, Erbi Prodcom. Valoarea investitiei este de 36,3 de milioane de lei, finantarea fiind asigurata din mai multe surse, cum sunt bugetul CJ, fonduri europene si bugetul national. Se deschide investitorilor un nou parc industrial pe raza comunei Feleacu, pe o suprafata de 85 de hectare, unde vor fi create noi locuri de munca. Durata de executie este de 20 de luni, fiind incluse lucrari de terasamente si viabilizare si o hala", a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu.

 

Viorel Gavrea, director SC Tetarom SA, societatea care administreaza parcurile industriale ale CJ Cluj, a declarat, la randul sau, ca discutiile cu potentialii investitori vor fi demarate dupa finalizarea constructiei parcului.

 

"Noi stim ce dorim sa facem acolo. Tetarom 4 ar putea gazdui chiar un parc fotovoltaic, iar energia produsa acolo sa fie vanduta", a spus Gavrea.

 

In judetul Cluj functioneaza alte trei parcuri industriale administrate de SC Tetarom SA in care isi desfasoara activitatea firme precum DeLonghi sau Bosch. (Sursa: wall-street.ro)