Metav va construi o clădire nouă, personalizată conform cerințelor clientului (built-to-suit), a cărei livrare este programată în primul trimestru al anului viitor. Poziționat în interiorul orașului, parcul industrial Metav răspunde unei nevoi în creștere a retailerilor de a scurta lanțul de aprovizionare către magazine și de a eficientiza procesul de livrare către clienții online.

„Mă bucur că am putut ajuta Grupul Tei să identifice locația potrivită pentru primul lor depozit consolidat din București. Depozitul va fi unul semiautomat, multifucţional, menit să deservească atât business-ul online, cât și cel tradițional al Grupului Tei. Aș vrea să le mulțumesc reprezentanților Grupul Tei și Metav pentru eforturile depuse în vederea realizării acestui proiect,” spune Andrei Brînzea, Partner, Head of Land, Industrial & Logistics, Cushman & Wakefield Echinox.

Grupul Tei reprezintă una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale românești din industria de retail, cele două companii care operează lanțurile Farmacia Tei și Bebe Tei realizând în 2019 o cifra de afaceri cumulată de aproximativ 200 de milioane de euro, cu un efectiv de 850 de angajați. (sursa: Cushman & Wakefield Echinox)