Prin aceasta extindere, compania va adauga o unitate de 5.700 mp la suprafata sa existenta de 16.000 mp, consolidand angajamentul ArchivIT de a asigura servicii de arhivare de top la nivel national.
Aceasta decizie vine ca raspuns la cererea in crestere pentru solutii de arhivare de calitate, un domeniu in care ArchivIT a stabilit constant standarde inalte. 
VLParks Bucharest South, dezvoltat de Villar International Group, cunoscut pentru infrastructura sa moderna si locatia strategica, ofera un cadru adecvat pentru aceasta extindere.
 
"Pe masura ce continuam sa crestem si sa evoluam, este esential sa aliniem infrastructura noastra cu viziunea noastra. Alegerea VLParks Bucharest South pentru extinderea noastra a fost o decizie strategica, influentata nu numai de spatiul adaugat, dar si de avantajele principale ale locatiei — accesul direct la soseaua de centura a Bucurestiului si viitoarea A0. Aceasta locatie amplifica promisiunea noastra de a livra solutii de arhivare la cele mai inalte standarde clientilor nostri. Suntem entuziasmati de acest nou capitol de crestere si apreciem sprijinul si infrastructura moderna de depozitare oferita de Villar International Group”, a precizat Mirela Bondar, CEO al ArchivIT.

Hub-ul VLParks Bucharest South este primul proiect logistic al grupului Villar in Romania, al doilea fiind cel din Dragomiresti, in zona kilometrului 13, cu acces facil catre A1, unde grupul international a livrat deja o prima unitate de 10.000 mp.


"Extinderea ArchivIT in cadrul VLParks Bucharest South exemplifica angajamentul pe care il avem fata de clientii nostri. Parcurile noastre sunt mai mult decat locatii strategice; ele sunt hub-uri de crestere si inovatie adaptate nevoilor specifice ale companiilor precum ArchivIT. Adaugarea unei noi unitati de logistica si pentru sistemul de depozitare a arhivelor de ultima generatie este un indicator clar al cererii in crestere pentru astfel de solutii, iar noi suntem aici pentru a satisface aceasta cerere cu infrastructura moderna. Suntem mandri sa sustinem ArchivIT in calatoria sa si asteptam cu nerabdare sa vedem valoarea pe care va continua sa o aduca in industrie", a declarat Katya Calvo - Marketing & Leasing Manager VLParks Romania.